خوشمزه های سفر قسمت اول غذاهای ترکیه

خوشمزه های سفر قسمت اول غذاهای ترکیه

کشور ترکیه در سال های اخیر با اقداماتی که در مورد جذب گردشگر انجام داده است به یکی از مقاصد مهم گردشگری منطقه تبدیل شده و به خصوص در میان گردشگران ایرانی به محبوبیت زیادی دست یافته است. تور استانبول و به طور کلی تور ترکیه در دسته تور ارزان قرار می گیرد و به علت همسایگی با ایران، سفر به آن آسان و لذت بخش خواهد بود. سفربانک در مقاله های متعدد به معرفی جاهای دیدنی ترکیه و مقاصد گردشگری این کشور پرداخته است که می توانید آن ها را در قسمت گردشگری ترکیه مطالعه نمایید. در این مقاله به طور اختصاصی با غذاهای ترکیه- استانبول آشنا خواهیم شد.

غذاهای ترکی، غذاهایی بسیار لذیذ هستند که بر اساس همه نوع سلیقه ای می توان از میان آن ها انتخاب کرد و طیف وسیعی از هر نوع خوراکی جات را در بر دارد از سبزی گرفته تا غذا های دریایی و گوشتی... .

سینی غذای خوشمزه ترکی

غذا های خوشمزه ترکی

  1. دونر کباب یا کباب ترکی

یکی از محبوب ترین و مشهور ترین غذاهای ترکیه که در همه نقاط ایران نیز سرو می شود کباب ترکی است. این کباب روی سیخ های عمودی و در دستگاه های خاصی پخته می شود در بعضی مکان ها این نوع از کباب با چاشنی سس گوجه، کره و ادویه جات سرو می شود که به آن اسکندر کباب نیز گفته می شود. اسکندر کباب و دونر کباب یا همان کباب ترکی با گوشت قرمز و یا گوشت مرغ طبخ می شود.

دونر کباب کباب ترکی در استانبول

  1. لاهماجون یا پیده (Lahmacun)

لاهماجون در ترکی به معنای گوشت و خمیر است. طرز پخت آن به این صورت است که یک لایه خمیر نازک و یک لایه گوشت چرخ کرده تشکیل می شود که در تنور پخته می شود درواقع این غذا یک پیتزا به سبک ترکی است که با ادویه جات و پنیر وپیاز و فلفل در تنور طبخ می شود. این غذا، یکی از غذاهای معروف استانبول است که در گوشه و کنار شهر پیدا می شود لاهماجون یا پیده، داغ سرو می شود و توصیه می شود شما نیز آن را داغ میل کنید.

لاهماجون یا پیده از غذا های ترکی

  1. علی نازیک کباب ترکی

علی نازیک کباب یک غذای سنتی و با پیشینه ی تاریخی در ترکیه است که از رقیب های جدی دونر کباب و اسکندر کباب به حساب می آید. گفته می شود علی نازیک کباب از قرن 16 میلادی در ترکیه طبخ می شود. این کباب سنتی ترکی از تکه های گوشت بره مزه دار شده ای تشکیل شده است که با بادمجان و ماست چکیده و سس گوجه سرو می شود و به طور معمول نان نازکی زیر آن قرار داده می شود که لذت خوردن این کباب را دوچندان می کند.

  1. کوفته ایچلی ترکیه (ichli)

غذای ترکیه ای کوفته ایچلی شباهت هایی با دلمه ایرانی دارد اما دلمه نیست. کوفته ایچلی به این صورت است که موادی مانند بلغور، گوشت چرخ کرده و هسته های کاج و جعفری را درون پوسته هایی مانند فلفل دلمه ای یا بادمجان می ریزند و برای مشتری سرو می کنند. این غذا در منوی بسیاری از رستوران های استانبول، آنکارا و ... وجود دارد.

کوفته ایچلی ترکیه از غذای خوشمزه استانبول

  1. سوپ عدس ترکی (Mercimek Corbasi)

سوپ عدس یک غذای ساده ولی خوشمزه ترکی است که شباهت زیادی به غذا های ایرانی دارد. این غذای ترکی به یک روش ساده از عدس و ادویه جات مخصوص تهیه می شود اما از غذا های پر طرفدار در بین غذاهای ترکیه ای است. این غذا در بسیاری از موارد به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده می شود و به همراه آبلیموی تازه و نان سرو می شود. سوپ عدس ترکی تقریبا در تمام رستوران های استانبول به عنوان پیش غذا سرو می شود و در برخی از کافه های ترکیه نیز می توانید از طعم این غذا لذت ببرید.

سوپ عدس از غذا های خوشمزه ای که در تور استانبول و مراکز خرید ترکیه امتحان کنید

  1. خوراک فاصولیه ترکی (Fasolia)

این خوراک محبوب ترکی، تشکیل شده است از لوبیای سفید و تکه هایی از گوشت قرمز که با ادویه جات مخصوص طعم و رنگ خاصی پیدا می کنند و به همراه گوجه پوره شده یا با رب گوجه پخته می شود. فاصولیه معمولا به همراه نان سرو می شود و علاوه بر رستوران ها در بعضی موارد به عنوان میان وعده در کافه های ترکیه نیز استفاده می شود. خوراک فاصولیه از غذاهای خیابانی ترکیه محسوب می شود و در مواردی در خیابان ها شاهد فروشنده هایی هستید که به فروش این خوراک مشغول هستند.

کمپیر از غذا های ترکیه

  1. کورکوچ (Kokoreç)

کورکوچ از انواع غذاهای خیابانی ترکیه محسوب می شود که افراد محلی به آن علاقه زیادی دارند. این غذا تشکیل شده است از گوشت و روده های بریان گوسفند و ادویه جات و سبزی های معطر،  که به صورت رولی پخته می شود . ممکن است به صورت پرسی یا ساندویچ ارائه شود.

غذا های ترکی و خوشمزه های تور استانبول ترکیه

  1. کمپیر (Kumpir)

غذای ترکی کمپیر در واقع سیب زمینی شکم پر است که مواد داخل آن را خود شما پر می کنید و معمولاً مواد آن تشکیل شده است از گوشت و سبزیجات و پنیر و... این خوراکی خوشمزه در بسیاری از مغازه ها به صورت اختصاصی ارائه می شود. این غذای پرطرفدار در بیشتر کافه های استانبول ارائه می شود.

طرز تهیه غذا های ترکی و تور ترکیه

  1. مانتی(Manti)

مانتی یک غذای محلی ترکیه ای است که متشکل از گوشت، تخم مرغ، سیر، پیاز و سبزیجات است که درون خمیر و با ماست سرد ارائه می شود. گوشت این غذا هم به صورت طبخ با روغن و هم به صورت آب پز ارائه می شود. سفربانک توصیه می کند در تور استانبول – ترکیه این غذا را امتحان کنید.

غذای خوشمزه ترکی

  1. باقلوا ترکی

باقلوای ترکیه ای از محبوب ترین قسمت های سفر به ترکیه است. این خوراکی محبوب، به روش خاصی درست می شود. باقلوای ترکی از یک نوع خمیر نازک ولی در چند لایه تشکیل شده است که شهد شیرینی بر روی آن ریخته می شود و در انتها مغز پسته و بادام فراوان روی آن قرار می گیرد.

باقلوای ترکی

  1. سیمیت

سیمیت نوعی نان ترکی است که از غذاهای خیابانی به شمار می آید و مورد خوبی برای صبحانه فوری است این نان ممکن است با پنیر و یا نوتلا سرو شود و معمولا مملو از کنجد است.

سیمیت از صبحانه های ترکی استانبول

  1. بالیک اکمک

بالیک اکمک در زبان ترکی به معنی ساندویچ ماهی است. تجربه کردن این غذا در استانبول و به خصوص در تنگه بسفر بسیار لذت بخش خواهد بود. این غذا علاوه بر رستوران های لوکس در دکه های خیابانی ارائه می شود و همیشه در دسترس است.

غذا های خوشمزه ترکیه در تور ترکیه

  1. تانتونی

این غذای ترکیه یک نوع ساندویچ است که با نان لواش و گوشت و سبزیجات درست می شود و از غذاهای جمع و جور و میان وعده ای است. این غذا در دونوع ارائه می شود که نوع دیگر آن به اسم دوروم شناخته می شود و از ادویه جات کمتری برخوردار است.

غذا های ترکی از خوشمزه ترین غذا های تور استانبول

امتیاز 4.88از 5 (26 رای)

نظرات کاربران

برای این مطلب هنوز نظری ثبت نشده است
افزودن نظر جدید