نمایش رایگان تورهای مسافرتی خارجی
سفربانک از سه طریق تورهای مسافرتی خارجی شما را نمایش می دهد و باعث افزایش فروش شما می شود:
الف) ثبت نام در سایت سفربانک و وارد کردن تور مسافرتی خارجی
ب) خرید نرم افزار طراحی سایت پرواز نرم افزار پرواز به صورت اتوماتیک اقدام به جمع آوری تور شما از سایت آژانس کرده و در سفربانک نمایش می دهد.
ج) از طراح سایت آزانس خود بخواهید RSS تورهایتان را در دسترس قراردهد و آن را به سفربانک اطلاع رسانی کنید.
نمایش رایگان تورهای مسافرتی داخلی
یکی از منحصر به فردترین خدمات سفربانک نمایش تورهای مسافرتی داخلی شما می باشد. جهت استفاده از این خدمات میتوانید در سفریانک ثبت نام کرده و تورهای مسافرتی داخلی خود را نمایش دهید.
نمایش رایگان بلیط و پرواز چارتری
سفربانک از سه طریق بلیط و پروازهای چارتری شما را نمایش می دهد و باعث افزایش فروش شما می شود:
الف) ثبت نام در سایت سفربانک و وارد کردن بلیط و پروازهای چارتری
ب) خرید نرم افزار رزرو پرواز نرم افزار پرواز به صورت اتوماتیک اقدام به جمع آوری بلیط و پروازهای چارتری شما از سایت آژانس کرده و در سفربانک نمایش می دهد.
ج) از طراح سایت آزانس خود بخواهید RSS تورهایتان را در دسترس قراردهد و آن را به سفربانک اطلاع رسانی کنید.
شمسی به میلادی
میلادی به شمسی
اخبار آژانس ها >

ردیابی الگوی غذای مردم مکزیک دریک بشقاب شکلات 2500 ساله

تعداد بازدید : 239
تاریخ : 1391/05/17
خبرگزاری میراث فرهنگی ـ بین الملل ـ طی بررسی‌های آزمایشگاهی که اخیرا توسط دانشمندان روی ظرف‌های باستانی کشف شده در منطقه یوکاتان و متعلق به تمدن مایا صورت گرفت، روشن شد که مصرف شکلات وکاکائو در برنامه غذایی امروز مردم مکزیک به 2500 سال پیش بازمی‌گردد. به گزارش واشنگتن پست این نخستین بار است که باستان شناسان بقایای به جا مانده از شکلات را دریک بشقاب و نه در یک فنجان یافته‌اند که این فرضیه را مطرح می‌کند که شکلات نه صرفا به عنوان نوشیدنی بلکه به عنوان یک چاشنی و یا سس برای استفاده ازغذاهایی جامد مورد استفاده بوده است. ریشه غذاهای سنتی که امروزه درمیان مردم مکزیک به عنوان وعده‌های غذایی مردم مورد استفاده است ، مشتقات شکلات بوده که اغلب همراه با گوشت خورده می‌شده است. کارشناسان تا مدت‌های دراز تصور می‌کردند که غلاف و دانه‌های کاکائو عمدتا در فرهنگ‌های پیش از اسپانیایی، به عنوان نوعی نوشیدنی مورد استفاده بوده که هم با خرد کردن دانه‌ها و مخلوط کردن با مایعات یا عصاره و یا تفاله‌ای که ازاطراف غلاف، دانه‌ها را احاطه کرده، درست می‌شده است. چنین نوشیدنی ویژه‌ای صرفا متعلق به نخبگان و برگزیدگان جامعه بوده است. کشف بقایای شکلات توسط موسسه ملی انسان شناسی و تاریخ مکزیک، داده‌های موجود را در پاسخ به ابهامات مطرح شده درباره نحوه استفاده از شکلات دردوران باستان توسعه داده است. یافته‌های جدید همچنین نشان می‌دهد که ریشه غذاهای سنتی که امروزه درمیان مردم مکزیک به عنوان وعده‌های غذایی مردم مورد استفاده است ، مشتقات شکلات بوده که اغلب همراه با گوشت خورده می‌شده است. هرچند که آثار مواد شیمیایی و بررسی نسبت ترکیبات "تئوبرومین" و "کافئین" به عنوان یک شاخص مهم در استفاده از کاکائو اخیرا دربشقاب کشف شده در سایت های باستان شناسی یوکاتان بدست آمده، اما بشقاب حاوی کاکائو دراصل در سال 2001 کشف شده بود. تا پیش ازاین کشف، قدمت ظرف‌ها و آثار حاوی بقایای کاکائو در تمدن‌های باستانی مکزیک، عمدتا به 500 تا 1000 قبل از میلاد باز می‌گشت اما بررسی های اخیر و بشقاب مورد نظرنشان می‌دهد که قدمت استفاده از کاکائوو اهمیت آن در تغذیه مردم این منطقه، قدمتی بسیار طولانی تر دارد.