نمایش رایگان تورهای مسافرتی خارجی
سفربانک از سه طریق تورهای مسافرتی خارجی شما را نمایش می دهد و باعث افزایش فروش شما می شود:
الف) ثبت نام در سایت سفربانک و وارد کردن تور مسافرتی خارجی
ب) خرید نرم افزار طراحی سایت پرواز نرم افزار پرواز به صورت اتوماتیک اقدام به جمع آوری تور شما از سایت آژانس کرده و در سفربانک نمایش می دهد.
ج) از طراح سایت آزانس خود بخواهید RSS تورهایتان را در دسترس قراردهد و آن را به سفربانک اطلاع رسانی کنید.
نمایش رایگان تورهای مسافرتی داخلی
یکی از منحصر به فردترین خدمات سفربانک نمایش تورهای مسافرتی داخلی شما می باشد. جهت استفاده از این خدمات میتوانید در سفریانک ثبت نام کرده و تورهای مسافرتی داخلی خود را نمایش دهید.
نمایش رایگان بلیط و پرواز چارتری
سفربانک از سه طریق بلیط و پروازهای چارتری شما را نمایش می دهد و باعث افزایش فروش شما می شود:
الف) ثبت نام در سایت سفربانک و وارد کردن بلیط و پروازهای چارتری
ب) خرید نرم افزار رزرو پرواز نرم افزار پرواز به صورت اتوماتیک اقدام به جمع آوری بلیط و پروازهای چارتری شما از سایت آژانس کرده و در سفربانک نمایش می دهد.
ج) از طراح سایت آزانس خود بخواهید RSS تورهایتان را در دسترس قراردهد و آن را به سفربانک اطلاع رسانی کنید.
شمسی به میلادی
میلادی به شمسی
اخبار آژانس ها >

عرضه غذا در ظرف‎های خاکی در ژاپن

تعداد بازدید : 225
تاریخ : 1391/12/09

یک رستوران ژاپنی در توکیو طی ابتکاری جدید ، تمام خوراک‎های خود را در ظرف‎هایی ساخته شده از خاک خالص به مشتریان عرضه می‎کند .
به گزارش سی ان ان در این رستوران منوی ویژه‎ای به مشتریان عرضه می‎شود که انواع خوراک‎ها را از سوپ گرفته تا انواع سبزیجات و ماهی تا انواع بستنی و دسر در ظرف‎هایی ساخته شده از گل خالص به جای ظرف‎های چینی یا سرامیکی عرضه می‎کند .

بنا به همین گزارش خاک به کار برده شده در ساخت این ظرف‎ها اما از خاک معمولی نیست بلکه از خاکی است که به صورت انبوهی از انواع خاک‎های مغذی و غنی از مواد معدنی و آلی ، در حیاط پشت این رستوران گردآوری و به تدریج برای ساخت ظرف‎ها مصرف می‎شود .
این خاک‎ها از عمق ده متری زیر زمین برداشت و خریداری شده و در چندین آزمایشگاه مورد بررسی‎های بهداشتی قرار می‎گیرد و سپس برای اطمینان از فقدان باکتری‎های خطرناک در محیطی از حرارت شدید قرار داده می‎شود و پس از این که فرآیند خاصی را پشت سر می‎گذارد ، به دست مشتریان می‌رسد .
غذاهای عرضه شده در این ظرف‎ها و با این کیفیت بی شک ارزان نیست و یک وعده غذا برای هر نفر حدود 110 دلار امریکا قیمت گذاری شده است .

ایده این ظرف‎ها و کاربرد آن‎ها در رستوران متعلق به " توشیو تانابه" صاحب آن است که یک بوکسور و ژیمناستیک کار سابق است که تغییر شغل داده و در زمینه نوآوری در آشپزی و تهیه انواع خوراک‎ها موفقیت‎هایی کسب کرده است .
وی می‎گوید : «رستوران ما در واقع یک رستوران برای عرضه انواع خوراک‎های دریایی است که طبیعتا باید طعمی از اقیانوس داشته باشد اما ما به دنبال طعمی از زمین و خاک نیز بوده‎ایم .»

به گفته وی این ایده اساسا از طبیعت و میل به برقراری ارتباط بیشتر با طبیعت و استفاده از مواد ارگانیک و غیرمصنوعی به ذهن او رسیده است .
طبق همین گزارش یکی از مشتریان این رستوران که در این ظرف‎ها غذا خورده بود گفته است که ابتدا تصور نمی‎کرد طعم جالبی را تجربه کند اما در نهایت غذا طعم خوشایند و مطبوعی برای او داشته است .